Boltberendező Ekönyv Pro csomag
Boltberendező Ekönyv

Boltberendező Ekönyv

Visual Merchandising és vásárlásélmény az üzletekben

Ha pályakezdő dekoratőr, lakberendező, belsőépítész vagy, vagy a szolgáltatásaid körét szeretnéd bővíteni és szeretnél megismerkedni az üzletberendezés világával ez a könyv neked szól! Szeretnék átadni sok-sok tudást és tapasztalatot, hogy a tanultak segítségével Te is el tudj majd vállalni a jövőben bolt berendezési munkákat, kisebb-nagyobb feladatokat.

Az ekönyv részletez és rávilágít olyan aprónak tűnő, de nagy jelentőséggel bíró vásárlásösztönző tértervezési elemekre (mint pl. illatok a boltban, háttér zene, megfelelő színek használata stb.).

Rengeteg példát fogsz olvasni és számtalan tippet fogsz kapni az üzlet berendezéséhez és a megfelelő bolti légkör valamint hangulat kialakításához.

A könyvben lévő kurzus elvégzése után megkülönböztetheted magad a konkurenciádtól. Egy újabb területen leszel jártas és olyan tudás birtokába jutsz, amit Magyarországon még csak kevesen tudnak és használnak.

A könyv 12 fejezetből áll. Az első részében bolti marketing alapokról lesz szó, a másodikban pedig végigvesszük a boltberendezés építőköveit.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget! Tanulj, képezd magad, legyél Te is üzletberendező!

A Boltberendező Ekönyvhöz kapcsolódó PRO csomag tartalma:

60 db kirakat ötlet + rövid kirakatrendezési útmutató: Ha kirakat berendezésére is kapsz megbízást, mindig lesz hova fordulnod, ha épp hirtelen kellene egy jó ötlet a koncepcióhoz. (Értéke: 3.490 Ft)

Megbízási adatlap: 6 oldalas űrlap, hogy a leendő megbízásaid felvételekor biztosan ne maradjon ki egy fontos pont sem. Az adatlapok összefoglalják a könyvben tanultakat és segítenek a munkád során. (Értéke: 1.780 Ft)

BÓNUSZ Kirakattervező: Akár saját használatra, akár ügyfelednek is kedveskedhetsz vele, a megbízás végén, ajándékképp.

4.980 Ft6.980 Ft

Kiürítés
Cikkszám: N/A

További információk

Variációk

Ekönyv, Pro csomag (Ekönyv + Kiegészítők)

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Boltberendező Ekönyv” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.