Pár éve, amikor az első instant boltberendező tananyagokat megjelentettem és hirdettem, kaptam egy kritikát egy profi dekoratőrtől. Azt jelezte felém, hogy nem biztos hogy túl jó ötlet ebookban tanácsokat, tippeket, ötleteket adnom az üzlettulajdonosknak arra vonatkozóan, hogy hogyan dekoráljanak vagy rendezzenek be kirakatokat. Szerinte pont azért van annyi “észrevehetetlen”, helytelen, nem túl szép üzletportál, mert a boltvezetők maguk próbálkoznak azok szépítésével.

Nos, a Boltberendező blogot, az ekönyveket és a tanfolyamot is olyan bolttulajdonosoknak hoztam létre, akik éreznek magukban elég kreativítást és tettre készek. Megtanulva pár alapszabályt, odafigyelve a célközönség igényeire és igazodva az üzlet céljaihoz, képviselt értékeihez, saját kezükbe szeretnék venni az irányítást és szívesen magukra vállalnák az üzletterük vizuális alakítását.

Persze szép számmal vannak olyan kis boltosok is, akik nem szeretnék ezeket a feladatokat, tartanak tőle, nem érzik magukat elég kreatívnak, viszont tisztában vannak vele, hogy mennyire fontos a vásárlóbarát, igényes, minőségi tértervezés és rendezés. Tudják, hogy mennyire fontos a kirakat, mert ez az első kontakt pont a vevő és a bolt között. Az ott látottak azonnal eldönt(het)ik a következő pár perc eseményeit. Vagy beljebb csalogatják a vevőt, aki aztán megrakott csomagokkal távozhat tőled, vagy elriaszthatják, elbizonytalaníthatják és kedvét szeghetik. Ez esetben valószínű, hogy be sem lép a vásárló a boltba és esélyt sem kap rá, hogy megtekinthesse a teljes termékkínálatot.

Az Üzletberendezők oldalát ez utóbbi üzlettulajdonosok számára hoztuk létre. És persze a profi dekoratőrök, kirakatrendezők, lakberendezők, belsőépítészek, kreatív szabadúszók számára. Célunk, hogy segítsük az üzletvezetőket és kreatívokat az egymásra találásban. Szeretnénk, ha minél több, tudatosan megtervezett, profi, minőségi üzlet működne szerte hazánkban. Ha minden vásárlónak élmény lenne a vásárlás. Ha minden tulajdonosnak és eladónak élmény lenne a munka.

Ha üzletberendező vagy és úgy gondolod, hogy van olyan terület az üzletberendezésben, marketingben, termékkihelyezésben ahol jól jönne egy kis segítség, akkor nézz körül kreatív tárunkban! Keress szolgáltatáskategóriára és régióra, hogy a hozzád legközelebbi, számodra legszimpatikusabb szabadúszót megtalálhasd. Vedd fel vele a kapcsolatot az adatlapján található elérhetőségek bármelyikén, és kezdjétek el a közös munkát! Alkossatok szépséges, sikeres üzlettereket együtt!

Ha kreatív, tértervező szabadúszó vagy, regisztrálj az oldalunkra! Töltsd fel szolgáltatásaidat és referencia fotóidat, írj magadról és munkáidról pár sort!

Sok sikert és jó munkát kívánunk mindenkinek!

u.i.: Az elkészült új terekről írjatok nekünk, küldjetek fotót, ha van kedvetek, szívesen közzétesszük őket felületeinken!

Hozzászólás