Az Üzletberendezők oldalt azért hoztuk létre, hogy minél több bolttulajdonost tudjunk összekötni ügyes, kreatív tértervezőkkel. Szeretnénk elérni, hogy minél több szép, igényes üzlet nyíljon és működjön sikeresen hazánkban és a környező országokban.

Ha belsőépítész, lakberendező, dekoratőr, kirakatrendező, fotós, grafikus vagy webdesigner vagy és szeretnéd új területen kipróbálni magad, esetleg van is már tapasztalatod üzletberendezésben, akkor itt a helyed!

Miért lesz jó Neked, ha regisztrálsz az Üzletberendezők oldalra?

  • Nálunk, egy forgalmas és célzott portálon lesznek elérhetőek a szolgáltatásaid/referencia munkáid vagyis könnyebben Rád találnak majd a leendő ügyfelek.
  • Ha pályakezdő vagy nem (feltétlenül) kell saját honlapot létrehoznod, itt meg tudod mutatni munkáidat.
  • Mivel a megrendelők akár város vagy régió alapján is kereshetnek az adatbázisunkban, olyan megbízásokat kaphatsz, amellyek a lehető legközelebb esnek hozzád.
  • Az üzlettulajdonosok közvetlenül felvehetik Veled a kapcsolatot, a munka részleteibe mi egyáltalán nem folyunk bele.

Csak kövesd az alábbi pontokat és dolgozz új, kreatív projekteken!

0. Lépés: válassz egy Szolgáltatáscsomagot! 🙂

1. Töltsd fel a szolgáltatásodat! Add meg a lehető legtöbb információt, tölts fel referencia képeket, profil képet stb. Az admin jóváhagyás után igényelj hitelesítést* az adatpalodhoz. (*Amennyiben már dolgoztál velünk közös projekten vagy ha sikeresen elsajátítottad a Boltberendező Ekönyvben tanultakat.)

 

2. Oszd meg a szolgáltatásod adatlapját saját felületeiden is, hogy minél többen láthassák. Mi is közzé tesszük majd Facebook csoportunkban és hírlevelünkben.

 

3. Az üzlettulajdonosok közvetlenül fel tudják majd venni Veled a kapcsolatot az Üzletberendezők oldalán vagy a megadott elérhetőségeiden. Beszéljétek meg a szóban forgó munka részleteit. Adj árajánlatot, egyezzetek meg az ütemtervben és pontosítsátok a feladatot.

 

 4. Tervezz! Készítsd el a kívánt termékeket, szuper minőségben.

 

5. Kérd meg a megrendelőd, hogy értékeljen és írjon véleményt rólad és munkádról a szolgáltatásod adatlapján, hogy a következő érdeklődő is láthassa, hogy milyen elégedett volt Veled.